BEFORE & AFTER

הנכם מוזמנים לצפות בפרויקטים הבאים, בהם אני מציגה את ה”מהפכים” שיצרתי.
ניתן לראות את המצב  הישן ואת התוצאות שהתקבלו לאחר המהפך,  ואת העבודה המאתגרת והמשותפת ביני לבין הלקוחות.

ביצוע עבודות עם פיקוח אדריכלי – זה חלק החשוב בתהליכי בניה או שיפוץ. בקרת איכות ועמידה בלוחות זמנים בפרויקט העיצוב מתבצעת בכל שלב, מכיוון שאני אחראית לא רק לאפקט החיצוני, אלא גם למאפייני הביצועים של כל חומרי הגמר – כדי שיהיו תואמים 100% למפרט הטכני. במהלך כל העבודות אני מגיעה לפקח, לבקר ולוודא שהכול מתבצע בדיוק כפי שתוכנן ובאופן מושלם. 

1A1B0

חול ים ותפוזים

בבתים מרווחים אין הגבלת שטח והמטבח הישן התפרס בשני צידי החלל הגדול וללא הצדקה.
שני איים מגושמים שחסמו את האור, את המעבר למרפסת ולא עמדו במשימת הפונקציה לשרת את הדיירים.
לאחר השיפוץ, האי החדש התמקם במקביל למטבח וכך נחשף עוד מקום ציבורי ופתוח.
נוצרה פינה חלומית לארוחת בוקר אינטימית מול המרפסת וחלל רביצה מול הטלוויזיה. האור והאוויר מילאו את החלל כאלמנטים בולטים עיקריים בעיצוב פנים של הפרויקט

2A-102B-10

"חול ים ותפוזים"

בעלי הדירה מרבים לארח ובשלנים רציניים והמטבח הישן לא ממש עבד עבורם. לשם כך תכננתי מטבח המשלב אבזור חדשני עם שלל מקומות אחסון ומרחב פרקטי במיוחד להכנות ובישולים.
את חזיתות המאסיביות והכהות של המטבח החליפו אלמנטים מזכוכית קלילה ואוורירית, דרכה התקבלה ההשתקפות הרצויה. המשטחים והחיפויים מדברים ים וחול ולכן ממשיכים את רצף המראות הנשקפים מבחוץ.

5A05B0

"חול ים ותפוזים"

החסימות בוטלו ומהמצב הישן לא נשאר זכר. שטיפה קלה של אור טבעי החודר מהחלונות מחזק את תחושת קלילות ורוגע של החלל.
פינת הטלוויזיה צופה אל הים ומזמינה לנוח ולהרפות.

7A07B

"DOLCE VITA או מאיטליה באהבה"

עוצמת המרחב מתחזקת כשהאור הטבעי של הבוקר עוטף את המטבח ויוצר תחושת קלילות.
המטבח עם ניחוחות כפריים מתעורר ומציף את הבית כולו בריח וניל ואפיה טרייה.

BEFOREAFTER

"DOLCE VITA או מאיטליה באהבה"

ההשראה לעיצוב הפרויקט הזה נולד בסנכרון מושלם, הלקוחות שלי וגם אני חזרנו לאחר בילוי ברומא.
האווירה והטעמים של טירמיסו האיטלקי אמיתי השפיעו עלינו לטובה.

11A011B0

"ממלכת אליס או פרפרים לבנים"

הלקוחות חלמו על עיצוב אלגנטי ומעודן בדירתם החדשה. הם נהגו לקרוא לזה “סגנון רומנטי”. לא מדובר כאן בלפזר חפצים בצורת לב בחללי הבית.
יצרתי עבורם חללים שמדברים אליהם בשפת האהבה ומותאמים לסגנון החיים ולאופי של בני המשפחה.

13A013B0

"ממלכת אליס או פרפרים לבנים"

הרומנטיקה שבין “לפני ואחרי”. פינת האוכל ממוקמת סמוך למטבח, אך מופרדת ע”י קיר. בעלי הדירה ביקשו לשמור על הפרדה בין שתי הפונקציות.
וילון אלגנטי, רך נשפך כמחיצה רכה ומלביש את הכניסה למטבח.

14A014B-FIX-M0

"קלימט ופנטזיות אחרות"

דירת קבלן יכולה להראות אחרת.
אריחי רצפה בצבעי תכלת, בז’ וחום מתפרסים בתעוזה ובסטייל של ברצלונה וכך משלימים את התמונה יחד עם החזיתות הירוקות של המטבח וחיפוי הקיר עד התקרה.

18A-FIX-M018B0

"לופט בנגיעות סוואנה ואוכמניות"

מינימליזם כבסיס.מספר הפריטים במבואת הבית לעולם לא נגמרים. לשם כך תכננתי מבואה בצורה פשוטה ככל האפשר, אך פונקציונאלית. עיצוב חלל הכניסה זה אינו מתבסס על חומרי גמר או דקור.
כאן אין קירות חופשיים, אבל יש כאן שטח אחסון בשפע. לכן אני לוקחת לעזרתי את המינימליזם כבסיס לתכנון נכון של הריהוט המובנה.

20A020B0

"חשיפת המטמון"

הקסם של הבית הזה טמון בזרימה טבעית. היה לי חשוב לשייך את הפטיו ללב הבית.
לאחר שיפוץ – המטבח נפתח והכול מתנקז אליו, הוא מזמין, נוח ומואר יותר. הפטיו הנפלא שהיה מוסתר לפני, זכה לחיים חדשים.

26A026B0

"משחקי בטון ברכות"

בעלי הבית ביקשו תכנון לבית מודרני ורב פונקציונאלי.
במצב “לפני” המטבח די קטן ופתוח לחלל המגורים. התפיסה העיקרית – לאחד פונקציות.
יצרתי קיר רב-פונקציונאלי עבור ארונות המטבח מצד אחד ומצד שני, קיר שפונה לסלון עבור פינת טלוויזיה, מערכות שמע ותקשורת.

27A027B0

"משחקי בטון ברכות"

מצא את ההבדל.
להלן מבט מהמטבח אל המבואה לבית, מבט לחדר רחצה אורחים וכניסה ליחידת הורים.
ביטול הנמכה ישנה וחידוש התקרה גרם לחלל הכניסה להראות נעים ומזמין יותר.

28A028B0

"משחקי בטון ברכות"

החלון הוזז, הכיור התמקם מתחתיו המטבח שודרג והורחב, הארונות התחתיים כמעט אינם נראים מתחת למשטח עבודה.
החזיתות הבהירות בגוון שמימי בעלי חן מיוחד יוצרות תחושה של אוורור ומדגישות דיוק וסדר.

29A029B-FIX-M10

"טארט גבינה בזיגוג דובדבנים ופטל"

הלקוחה חלמה על מטבח בכחול. תכננתי את האי משיש לבן שמפריד בין במטבח לסלון.
יצרתי את הקונטרסט שבין כחול עמוק ולבן בוהק, נראה פנטסטי. זה קלאסי ומרגיע, מוסיף צבע ומשדרג את כל החלל.

30A-FIX-M030B-20

"טארט גבינה בזיגוג דובדבנים ופטל"

אור טבעי במטבח זה תמיד יתרון, אבל כשהשמש חזקה ומסנוורת, יש לחשוב על פתרונות הצללה מתאימים במיוחד.
במטבח שתכננתי, החזיתות בכחול עמוק, החיפוי בלבן בוהק עם ציורים פסטוראליים מבצבצים. חיפשתי דרך לחבר ולתת יחס עיצובי גם לחלון הקיים בחלל המטבח, שהפך לתכשיט.
מצאתי דרך לתת לאור להיכנס ברכות דרך צורות גיאומטריות שיוצרות רשת סינון צבעונית. נוצר חיבור בין הצבעוניות הוילון ואריחי ריצוף. אפשר להגיד שהוילון קיבל על עצמו “תפקיד של התמצית המרעננת לתבשיל” במטבח הכחול זה.

error:
חזור למעלה
דילוג לתוכן